dimarts, 6 de març del 2018

HOSTAL DE CAN PITANGÓ

El dia 5 de març de 2018, l'Aina, la Nora, la Sofía, la Valle, la Paula, l'Eric, l'Eloy i la Cintia vam anar a donar un volta pel carrer Cavallers.

Al carrer Cavallers, d'Esparreguera, hi ha cases molt antigues i importants. Vam estar mirant les façanes de moltes d'aquestes cases. Aquest carrer es diu així perquè en ell hi vivien persones bastant riques i es podien permetre el luxe de tenir cavalls.

Vam tenir la sort de poder visitar l'antic hostal de Can Pitangó. ´La senyora Ángeles, molt amablement, ens el va ensenyar.

Només entrar, vam veure una sala molt gran on hi havia molts objectes antics. Després, vam sortir a un pati interior. Des d'allà es veien les habitacions de l'hostal (n'hi havia onze). També es veia el lloc on menjaven i vevien els cavalls. En l'actualitat en aquest lloc hi ha peixos de colors. També vam veure una zona on es conservava el vi i altres productes.

L'hostal de Can Pitangó era un antic hostal on la gent que transitava pel camí Ral podia parar a passar-hi la nit. Tenia habitacions per a les persones i una zona on deixar els cavalls i els carros. Actualment ja no és un hostal. Ara hi viuen algunes famílies.





MÉS INFORMACIÓ SOBRE L'HOSTAL DE CAN PITANGÓ